NdGzzpZ9Sli_-Q4Pn0WemvVliwQ Άρες μάρες-Ημερολόγιο ©: Σάββατο κι απόβραδο..

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Σάββατο κι απόβραδο..

Σάββατο κι απόβραδο,...... αλλά χωρίς ασετυλίνη.....μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα κι ας πάει στα ύψη η ΔΕΗ. Εμείς θ'αντιστεκόμαστε...και θα πληρώνουμε, καλά νά'μαστε.
Πίνω το απογευματινό μου καφεδάκι και κάνω την βόλτα μου στην μπλογκογειτονιά. Σήμερα έχω όρεξη ν'ανακαλύψω καινούργια πρόσωπα.....νέα μπλογκ..
Κάνω μεγάλη χαρά κάθε που βρίσκω κάποιον ή κάποια που το "διάβασμά" του μ'αρέσει....μου ταιριάζει....με ικανοποιεί και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον προσθέτω στη λίστα αυτών που επισκέπτομαι.
Τ'αστροπελέκια τέλειωσαν τα μαθήματά τους και ζωγραφίζουν στο δωμάτιό τους......όχι ....όχι...δεν είναι άρρωστα, απλά αύριο το πρόγραμμα έχει παιδικό θέατρο κι ο όρος για να πάμε ήταν να μη φτάσει το απόγευμα της Κυριακής με γράψιμο και διάβασμα της τελευταίας στιγμής. Εκβιασμός θα μου πείτε. Ε, ναι....τί να κάνω η δόλια η μάνα;....κάπως πρέπει κι εγώ να χειριστώ αυτή την κατάσταση του "τρέχουμε την τελευταία ώρα"....κι αποφάσισα να βάλω μπροστά τα αθέμιτα μέσα....χεχεχε.
Οι δυό μεγάλοι έχουν πάει σινεμά και το "αγόρι μου" είναι στο μαγαζί. Εκείνος εκεί....κι εγώ εδώ....κι οι δυό μας μόνοι.
Ελπίζω να φτάνει ο καιρός που θα μπορούμε να πίνουμε ένα απογευματινό καφεδάκι παρέα.....για να δούμε.........
Λοιπόν, μη σας ζαλίζω άλλο, πάω για .....αλίευση νέων μπλογκ, σας φιλώ σταυρωτά στη μούρη.
Καλό βράδυ σε όλους και καλά να περάσετε!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


--